Én, a bankár...

Én, a bankár...

A kártevő Gyurcsány-maffiának  pusztulnia kell!

2021. január 14. - bankvezér

2022 tavaszán  országgyűlési képviselő-választás lesz, tehát akkor fog eldölni, hogy merre fog tovább haladni Magyarország. 
Most, 2021-et írunk, de továbbra is rendkívül időszerű az a 2017 végén leírt beszélgetés, amelyből idézni fogok. (Aki kérdez : Balavány György, - aki válaszol : Pogátsa Zoltán.)

"Amit Gyurcsány (2004-2009 között) létrehozott, az egyrészről nemzetközi kutatások által bizonyítottan az egész EU legigazságtalanabb társadalma, másrészről pedig a brutális államháztartási hiányok, az IMF-hitelkényszer miatt egy gazdasági Hirosima volt.
Az oktatás, az egészségügy, minden gallyra ment kormányzásuk alatt, és ezen az sem javít, hogy a Fidesz tovább rontotta ezeket.
A neoliberális kormányzással szétverték a társadalom szerkezetét, ezért szavaznak ilyen kevesen rájuk, illetve Orbán végső soron azért van még mindig hatalmon, mert előtte ők voltak.
Egyáltalán nem azért van hatalmon Orbán Viktor, mert népszerű volna, ugyanis négy választóból csak egy szavaz rá. Azért van hatalmon, mert nincs ellenzéke.
Gondolja végig: 2006-ban Orbán és az MDF közösen kapott 2,6 millió szavazatot.
És ezzel veszített, mert az úgynevezett baloldalnak több szavazata volt.
2014-ben az Orbánnak már csak 2,2 millió szavazata volt, és ezzel kétharmados többségű kormányt alakított. Nem másért, hanem azért, mert a baloldalt 1,3 millió ember elhagyta.
És azért hagyták el őket, mert nem az ő érdekükben kormányoztak."

Három év telt el a beszélgetés óta. És mi történt a 3 év alatt?
Az, hogy a  nagyon hülye MSZP szövetséget kötött a fentebb  jellemzett Gyurcsánnyal, - azzal, aki az MSZP vesztét okozta, és baloldali dolgos emberek teljes anyagi kifosztását elvégezte. 
Nincs más hátra, felszólítom az MSZP-t, azonnal kezdjen el baloldali politikát folytatni, szüntesse meg az összejátszást a saját gyilkosával és számoljon le vele!
Elég csak a közvetlen Gyurcsány-maffiát kiiktatni, a DK-birkák  valójában megtévesztett baloldaliak és átterelhetők a baloldalhoz. A szavazattömeg tehát nem vész el. 
Vagy ha erre nem hajlandó az MSZP, akkor takarodjon a politikai baloldalról!

https://24.hu/belfold/2017/10/18/pogatsa-zoltan-a-szocikat-semmi-nem-vedi-meg-a-teljes-megsemmisulestol/

A bejegyzés trackback címe:

https://hirszerzos-bankar.blog.hu/api/trackback/id/tr1716387972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andyTM 2021.01.14. 20:22:05

Szia! Nem szoktál ilyen vehemensen írni. Ki rúgta fel a szaros vedret?

bankvezér 2021.01.14. 21:13:24

@andyTM: "Nem szoktál ilyen vehemensen írni."
De írtam korábban, csak azok a posztok elvesztek, nem hoztam át őket ide.
"Ki rúgta fel a szaros vedret?"
Egyre nyilvánvalóbb, hogy a világban végbemenő hatalomváltással nem lesz igazságosabb a világ, csak másik elit csoport (liberálisok) fognak ezután a nép nyakán élősködni.
süti beállítások módosítása