Én, a bankár...

Én, a bankár...

Gulyás Márton: Rablópártok - avagy a "nagy" leleplezés

2019. április 27. - bankvezér

Gulyás Mártonnak (jelképesen mondva) sikerült elkapnia a kiflitolvajokat.
Azonban azzal, aki kamionnal lopja az üzlet áruját, azzal nem foglalkozik.
Helyes dolog leleplezni a kiflilopást, de lássuk be, nem ők fogják csődbe vinni a boltot, hanem a kamionos tolvajok.
Ugyanígy súlyos tévedés azt állítani, hogy a kamupártok (kiflitolvajok) által elvitt szavazatok miatt veszített  szavazatokat és képviselői helyeket a mostani ellenzék!
Mert azok, akik 2018 tavaszán a mostani ellenzékre akartak szavazni, azok arra szavaztak, akik a kormánypártokra, azok arra, akik meg egyikre sem akartak, azok szavaztak a kamupártokra és ezzel sem az ellenzéket, sem a kormánypártot nem erősítették .
Talán ha az ellenzéki pártok nem hazugokból, aljasokból és hülyékből állna,  - akik még egymással is harcban állnak, - akkor több szavazatot vittek volna el a kormánypárttól. 
Nem bonyolult ez, kár lenne valami konteot belekeverni. 
A rablópártok által több év alatt megszerzett 2,6 milliárd forintot a nemzet strómanja (Mészáros L.)  6-7 nap alatt keresi meg. 
Ki kell mondanom, hogy sajnos ez a videó az  aránytévesztés kiváló példája. Lássuk be, a partizán elefántra vadászott , de csak verebeket lőtt. 


A bejegyzés trackback címe:

https://hirszerzos-bankar.blog.hu/api/trackback/id/tr4714788630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bankvezér 2019.04.27. 11:30:22

@MAXVAL bircaman közíró: Megtisztelő számomra egy ilyen régi, kiváló internetszereplő egyetértése. :)

János Hannl 2019.06.09. 23:17:57

A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT az az A HAZA PÁRTJA feltüntetése eme aljas biznisz pártok mellett RÁGALOMAZÓ ÉS LEJÁRATÓ!
KÉREM TÖRLÉSÉT !!!

bankvezér 2019.06.10. 08:20:28

@János Hannl: :
Honnan kellene törölnöm "A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT"-ot ???
Hiszen az a párt itt nincs feltüntetve, - sőt egyetlen ellenzéki és egyetlen kamupárt sincs saját nevén feltüntetve. Így törölni sem lehet.
süti beállítások módosítása