Én, a bankár...

Én, a bankár...

A közös pedofil, avagy a titkos ügynök balszerencséje

2020. július 10. - bankvezér

Hallgatom ma reggel a Kossuth rádiót, - benne Orbánt is, -  és hirtelen sokkal többet tudok a világból, mint pár perccel előtte. 
Arról a Kaleta Gáborról fogok beszélni, akit  külügyi vonalon még a Medgyessy kormány kezdett futtatni és az Orbán kormány idején ért fel a csúcsra, - konkrétan Magyarország perui nagykövete lett.
Lehetséges az, hogy mindkét politikai tábor idején, bizalmi állásban  a helyén maradjon valaki?
Igen, lehetséges, amennyiben nem az adott két tábort szolgálja, hanem egy ezek felett álló hatalmat.
Egészen konkrétan én azt gondolom, hogy Kaleta Gábor, az orosz titkosszolgálat titkos ügynöke volt.
Az oroszok nem egyszerűen "...már a spájzban vannak...", hanem ahogyan a néhai Gereben Ágnes Oroszország-szakértő mondta, a rendszerváltás után "ki sem mentek..."
Most a rádióban arról beszélt Orbán, hogy Európában van az orosz hatalom, aztán a német hatalom és a  kettő közötti rész sorsa a két hatalom megegyezésétől függ. Ez komoly beismerés...
Visszatérve Kaleta Gábor ügyére, nézzük meg a hátteret.
Az oroszok különböző titkos módszerekkel igyekeznek alakítani az amerikai kontinens országainak politikáját. Keresik a célországokban a "fogást".
Az már közismert, hogy Dél-Amerikában nagy befolyása van a katolikus egyháznak, sőt már az is közismert, hogy sok pedofil főpap rejtőzködik a katolikus egyházon belül.
Ezek a főpapok titokban megtalálhatók,  megzsarolhatók, és  így "dolgoztathatók".
Úgy gondolom Kaleta Gábor feladata a pedofil hálózatba való beépülés lehetett, a minél szélesebb körű ismerkedés, és a megismert személyekről a minél több információ megszerzése.
Amennyire én tudom, Kaleta ennél nem is "ment tovább". Nem volt egyetlen kapcsolata sem, nem rontott meg egyetlen gyermeket sem.
Képeket kénytelen volt fogadni és küldeni, mert ha még ezt sem csinálta volna, akkor nem tud beépülni a hálózatba. 
Jól mehettek  a dolgok, Kaleta bizonyára sok információra tett szert, amit átadott az oroszoknak. 
De akkor jöttek az amerikai szolgálatok, - mint elefánt a porcelánboltban .
Leleplezték a hálózatot, és benne Kaletát.
Nem lesz már lehetőség a Kaleta által  megismert pedofil főpapok oroszok általi megzsarolására. 
Ráadásul az  oroszoknak azonnal ki kellett Kaletát menteniük, - persze csak a magyar szolgálatokat  küldhették érte. 
Kaleta már régen  itthon van, de  hónapokig törték a fejüket a szolgálatok vezetői, hogyan másszanak ki ebből az ügyből. Az eszükből csak annyira tellett nekik, amennyit most látunk. 
Itt van Mester Csaba (Kaleta ügyvédje)  és elég csak néhány másodpercig nézni, ahogyan beszél, -  szerintem, egy megátalkodott rögeszmés bolond, aki sosem fog igazat mondani. 
Kaleta ügyét egyébként titkosította az Orbán - kormány.  
Különböző személyek és szervezetek felháborodottan támadják a bíróságot és ügyészséget, melyek felelősek a nagyon enyhe ítéletért. 
Közben Kaleta arra gondolhat, hogy egy nagy lófarkot fog ő még valaha is a köz érdekében bármit cselekedni, ha utána 10 millió tudatlan birka utálhatja és köpködheti ... 

Update : Ajánlom elolvasni a rövid folytatást is. 
https://hirszerzos-bankar.blog.hu/2020/07/11/beismerte_bunosseget_kaleta_gabor

A bejegyzés trackback címe:

https://hirszerzos-bankar.blog.hu/api/trackback/id/tr5115993060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása