Én, a bankár...

Én, a bankár...

Az iráni légtérért felelős parancsnok teljes felelősséget vállalt az ukrán repülő lelövéséért

2020. január 11. - bankvezér

Ez poszt most csak azért íródott, mert néhány kérdésem támadt.

A tények :
Amirali Hádzsizadeh beismerte, hogy tévesen harci gépnek hitték az ukrán utasszállítót, ezért lőtték le.
Az iráni televízióban sugárzott videofelvételen Amirali Hádzsizadeh, az iráni légtérért felelős parancsnok elmondta, hogy az ukrán utasszállítót pilóta nélküli repülőgépnek vélték. A rendszert kezelőnek tíz másodperce volt a helyzet értékelésére. A gépet egy rövid hatótávolságú rakétával semmisítették meg.

Kérdéseim :

Milyen légvédelem működik Iránban, ha nem vette észre, hogy a Teheráni nemzetközi repülőtéren szállt fel a lelőtt repülőgép?  Mégis hogyan gondolták az iráni légvédelemnél, hogy egyik pillanatról a másikban megjelenik egy böhöm nagy repülőgép, előzőleg láthatatlanul  több száz km-t repülve, míg Teheránba ér? 
Szóval milyen is ez a légvédelem? Ezek után már az is  kérdés, hogy  ha ennyire hülyék, hogyan tudnak másnapra még életben maradni? 
Megdöbbentő, hogy mintegy 82 millió iráni csak azért van  még életben, mert Trump elnök még nem adott  utasítást a megölésükre. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hirszerzos-bankar.blog.hu/api/trackback/id/tr6615403714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2020.01.21. 22:18:43

Bizonyára hallottál már te is, az amerikai kémrepülőgépekről, amik láthatatlanul képesek országokat, kontinenseket átrepülni . Elég sok repülőgépszerencsétlenség írható a számlájukra, az USA-n belül is. Én el tudom hinni ( és nem azért mert naív lennék) hogy az irániak tényleg azt hitték, hogy támadnak az amerikaiak. Háború van náluk, mindenki ellenség, még a gólyákon is lehetnek bombák akár.

bankvezér 2020.01.22. 19:56:37

@Diorella Queen:
Kedves Királynő!
A gólyákat meg ne említsd az irániak előtt, mert amilyen elvakultak, még képesek lennének lelőni a felettük elrepülő összes nagytestű madarat.
süti beállítások módosítása