Én, a bankár...

Én, a bankár...

Vizes VB - "Minden nagyon szép, minden nagyon jó..."

2017. július 31. - bankvezér

sesztak-vizes_vb-2017.jpg
             Minden idők legjobb világbajnokságának nevezte záróbeszédében a Budapesten és Balatonfüreden rendezett 17. FINA Világbajnokságot 
dr. Julio C. Maglione, a FINA elnöke a Papp László Budapest Sportarénában rendezett záróünnepségen. 
Délután még sejtelmesen fogalmazott a FINA elnöke, aki a vonatkozó kérdést azzal hárította el, hogy majd a záróünnepségen megfogalmazza a nemzetközi szövetség véleményét a világbajnokság minősítésével kapcsolatban. De végül nagyon kedvezően nyilatkozott. (Lehet, hogy addigra  kapott valamit?)
             Szép volt  a nyitó ünnepség és a versenyek is, de én  azért még tudnék javítani a látványon. Mert a látvány, a népvakítás, az nagyon fontos. 
A világszép Parlament épülete most  háttérként szolgált a versenynek.
De be lehetne vonni aktív szerepre is, nem csak háttérként . 

A Parlament kupolájáról ugranának az épület és a Duna közti aszfaltba fejest a politikusok. 
A kormányfő kezdené. Ha esetleg meggondolná magát, akkor dobnák. 
Az egész világ minket figyelne! Ebben teljesen biztos vagyok. 
A mostani rendezés még nem az igazi. Az eredetileg  betervezett 25 milliárd forintról 125 milliárdra drágult. A nép megfizeti a kormány tanulópénzét. De legközelebb más lesz.
Seszták Miklós miniszter ezt nyilatkozta: "  „Nem tagadom, nehéz volt ennek a kihívásnak megfelelni, ugyanakkor bizonyos értelemben vérzik a szívem, hogy vége a világbajnokságnak. Nehéz volt, de gyönyörű. Kedvet kaptunk hozzá."
              Aki a kórházban betegen fekszik és nem kap megfelelő ellátást, mert az egészségügyből kilopták a politikusok a pénzt és ötszörös áron vizes VB rendezésre,  azaz népvakításra fordították, az azt dünnyögi az orra alatt : majd abból a pénzből  rendezz legközelebb, amit a börtönben végzett munkádért kapsz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://hirszerzos-bankar.blog.hu/api/trackback/id/tr5912703029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása