Én, a bankár...

Én, a bankár...

Ki áll Magyar Péter mögött?

2024. április 24. - bankvezér

A mai világban nagyon sok minden egyáltalán nem az, aminek látszik.
Többször is volt rá példa hogy jól tájékozott újságíróknak a szemét nyitottam fel és mutattam meg,  mennyire rosszul ítélik meg a helyzetet.
Rátérve a poszt témájára :
Magyar Péter ügyében  már akkor gyanút fogtam, amikor Magyar Péterről még szó sem esett.
Az tűnt fel, hogy a médiában a pedofilmentő gazember, egy évvel ezelőtti kegyelmi ügye, nem akkor, hanem most, -  teljesen váratlanul kirobbant  és egyre erősebb lett, - már a bírósági végrehajtók vesztegetési ügyét is felülmúlta, - pedig az jó nagy és friss botrány volt. 
Azóta már tudom, hogy titkosszolgálati akció  segítette a pedofil ügyet csúcsra járatni. 
Rogán Antal titkosszolgálati miniszter és élősködő, csőcselék bandája, teljesen elveszítette a csatát egy másik titkosszolgálattal szemben, -  még az sem tudták megállapítani,  hogy ki lő rájuk,  és merről, - ennek lett az eredménye az igazságügyi miniszter és az államelnök lemondatása.
De Rogán bandája még észhez sem tért a vesztes csata után, máris újabb kemény támadás érte őket.
Ez volt Magyar Péter szinrelépése.
Magyar Péter,  a Fidesz banda legkeményebb magját támadta  meg.
Magyar, látszólag  magányos harcos, akit kigyúrt,  kopasz Rogán-legényekkel akár laposra is verethettek volna az egyenruhás bűnözők (rendőrök) szeme láttára is.
De nem merik bántani, és erre jó okuk van.
Magyar Péter ugyanis nem magányos harcos, és hatalmas média támogatottságot kapott, még külföldön is .
A média akkor dolgozik ha pénzt kap,  vagy utasítják, - de Magyar Péternek sem pénze,  sem utasítani nem tudja a médiát.
De akkor ki áll Magyar Péter mögött?.
Amikor feltűnt Magyar Péter mellett nagy Ervin színész, attól kezdve nem volt számomra kétséges, hogy az amerikai nagykövet,  vagy még inkább  az amerikai kormány áll támogatólag Magyar Péter mögött.
Emlékszem rá hogy pár hete, Nagy Ervin volt az egyik személy  akit az amerikai nagykövet ünnepi vacsorára meghívott. 
De  arra is emlékszem, hogy szintén pár hete, de lehet,  hogy pár hónapja az amerikai nagykövet többször is arról beszélt, hogy visszatéríti Magyarországot a helyes útra.
https://hvg.hu/itthon/20240314_pressman-mi-nem-fogunk-kivarni-az-orban-kormannyal-kapcsolatban
A nagykövetnek elege lett abból, hogy Orbán Viktor  - mint beépített ellenség,-  akadályozza a NATO működését, - gondoljunk csak Svédország NATO csatlakozásának akadályozásáról. (Magyarország, orosz bérmunkában belülről rombolja a NATO-t.)
Abból is elege lett a nagykövetnek, hogy Magyarország gyakorlatilag az orosz érdekeket képviselte az európai unióban is. 
Magyar Péter már az első naggyűlésén kiállt az uniós  értékek és a NATO mellett és azóta intenzíven szervezi pártját, a TISZA-t.
Az a célja, hogy minél több,  (amerikai érdekeket szem előtt tartó)  képviselőt tudjon a nyári választáson Brüsszelbe juttatni. 
Az önkormányzati választások számára érdektelenek. 
A helyzet szokatlan és bonyolult.
Hamarosan jelentkezem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hirszerzos-bankar.blog.hu/api/trackback/id/tr9018389093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása