Én, a bankár...

Én, a bankár...

Varga Judit, kontra Magyar Péter

2024. március 19. - bankvezér

Amikor annak idején Varga Judit meghozta a döntést, hogy Magyar Péter felesége lesz, súlyos,  javíthatatlan hibát követett el. 
Ez a két ember már a születése pillanatában megkapta a csillagoktól azt a kódot ami meghatározta az ösztönös gondolkodásukat és jellemüket., mely 
alapján tartós házasságra egyáltalán nem illenek össze.
Varga, 1980 szeptember 10.-én született, csillagjegye szűz.
Magyar, 1981 március 16.-án, csillagjegye halak. 

A népi megfigyelés a következőket írja egy szűzjegyű nő és egy halak jegyű férfi párkapcsolatáról.
Idézek : " Szűz nő és halak férfi között eléggé kockázatos kapcsolat alakulhat ki, mivel a túl szigorú szűz nő nem eléggé érzelmes a szerelmet mindennek fölé helyező halak  férfinak.
Ha valaki meg tetszik neki,  a szűz annyira túlértékeli annak képességeit hogy esetleges hibáit észre sem veszi,  a halak jegyű szülött viszont nagyon látványosan fejezi ki érzelmeit, partnerét elhalmozza minden jóval amit a gyanakó szűz mindig rosszallással fogad mind érzelmi síkon,  mind az anyagiak terén ami csak fokozza vele született  házsártosságát. A halak pedig nehezen tűri a szűz folytonos zsörtölődését, sosem felejti el kritikáit, még ha a szűznek esetleg igaza is van."
https://www.jellemrajzok.com/kapcsolat-horoszkop/szuz-halak.php
 Az itt leírtak igazolják, hogy ez egy  bizonytalan, rossz kapcsolat lehet csak. 
Varga önző döntéseket hozott. Először megszerezte a férfit, aki nem hozzá való. 
Aztán elvált tőle, -  ezzel látszólag korrigálta a hibát, de valójában még súlyosabb hibát követett el.
Ez már nem is csak hiba, hanem bűn!
Varga, négy ember életét tette tönkre, - a  férjéét,  és a három közös gyermekük életét, akik így csonka családban nőnek fel és viszik magukkal ezt az abnormális modellt!
Négy súlyosan vesztes ember csak azért, hogy Varga elvihesse a család fele vagyonát, (vagy sokkal többet!) és ezután azzal bújhasson ágyba, akivel csak akar! 
Ezek alapján érhető, hogy Magyarnál  "elszakadt a cérna" és némi ámokfutásba kezdett. 

Van még  egy jó kérdés, - ki  kezdte azt  az álhírt terjeszteni, hogy Varga a saját neméhez vonzódik.
Nos, Magyarnak állt érdekében Vargát lejáratni. De nem kizárt, hogy Rogán titkosszolgálata végezte a piszkos munkát. Az ilyen bűnöző szolgálatok arra is képesek, hogy a politikai ellenfélnek átjátszanak hamis információkat, igaznak álcázva azokat. 
Miután azonban végül a  Fidesz vezérkara Varga mellett állt ki, Magyar bosszút ígért a Fidesz ellen.
A kormány megdöntésével fenyegetett és  igyekszik ezt beváltani. 
Most szólok, hogy ez a fenyegetés csak egy léggömb, ami bármikor kipukkadhat, (ha kiszúrják) vagy lassan leereszt. - inkább ez utóbbi várható,  de komoly, tartós eredmény nem lesz. 
Magyar, minden szempontból alkalmatlan a mai magyar politika megváltoztatására.  
A rendszerváltás óta csak egyetlen "halak" jegyű politikus volt, -  Bajnai Gordon, -  és  számára nem termett babér, 
Változás azért sem lesz, mert ez egy Gyurcsány-sújtotta ország.
Amíg Gyurcsány Ferenc (El Kúró) létezik, addig Orbán Viktor leválthatatlan. 

https://www.youtube.com/watch?v=OrTixmn6IvE&t=0s

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hirszerzos-bankar.blog.hu/api/trackback/id/tr118356557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bankvezér 2024.03.21. 21:38:56

rtl.hu/belfold/2024/03/18/magyar-peter-varga-judit-ittas-veszekedes-gulyas-gergely

"A veszekedésről bővebben is beszámolt. Azt írta, „a feleségem nem félt tőlem, előtte lévő este baráti vacsorán vettünk részt Gulyás Gergelynél, ahonnan nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása és 10 perc üvöltözés után a volt feleségem távozott”.

„Másnap reggel hazajött és közölte, hogy elviszi a gyerekeinket vidékre pár napra (ők ekkor a sógoroméknál tartózkodtak). Én jeleztem, hogy ebbe nem egyezem bele. Az, hogy ő haragszik rám, a szíve joga, de a gyerekeinket nem viheti el, mert közös szilveszterezést terveztünk velük. Ebből egy heves szóváltás alakult ki közöttünk, miközben ő pakolta a gyerekek ruháit. Miután átmentünk egy másik gyerekszobába, ő továbbra is kitartott amellett, hogy elviszi a gyerekeket, miután közöltem vele, hogy addig ne menjen el, amíg ezt nem beszéltük meg, sarkon fordult és teljesen szürreális módon elkezdett a szuterénben lévő szoba ablakán kifelé csomagokat hajigálni és kimászni az akkor ott megjelenő testőr karjaiba. Sem nem akadályoztam abban, hogy kimenjen a szoba ajtaján, sem az ablakból nem húztam vissza, onnan ő maga mászott le és ment ki végül a konyhaajtón és indult el a szolgálati gépkocsihoz” – írt a posztban Magyar Péter. "

kesztió · http://szabadter.wordpress.com/ 2024.04.04. 13:37:07

Ez a cikk pontosan mit parodizál? Mert komoly biztos nem lehet.

bankvezér 2024.04.04. 17:17:32

@kesztió: :
Köszönöm a kérdést. Ez a poszt nem parodizál semmit. Még azelőtt íródott, hogy Varga Judit Oscar-díj esélyes interjút adott Hajdú Péter Fidesz-szolgának.
A posztról mindenki azt gondol amit akar. Én már annak is örülök, ha gondolkodásra késztettem azt, aki elolvasta.
süti beállítások módosítása