Én, a bankár...

Én, a bankár...

A nagy bitcoin csalás (IV. rész)

2018. április 02. - bankvezér

Itt egy friss hír, ami arról szól, hogy az "Orosz, kínai és dél-koreai szervezetek közösen, pertársaságot alkotva fogják beperelni a Googlet, Facebookot és Twittert, amiért betiltották felületeiken a kriptopénzekkel kapcsolatos reklámokat."

A kriptopénzek segítségével a tájékozatlan balekokat kifosztó hiénák arra panaszkodnak, hogy a reklámok betiltása miatt nem jön elég balek akik befizetéseikkel emelnék az árfolyamokat. Márpedig a piramisépítés annál nagyobb nyereséget hoz a csalóknak, minél magasabbra épül. A másik oldalon, a piramisépítéshez pénzüket áldozóknak pedig annál nagyobb vesztességet. 
A hiénák gátlástalanul folytatják a balekok hülyítését .
Ilyen marha kijelentéseket tesznek : 

Szerintünk amennyiben kiderülne, hogy a cég döntéshozói vagy részvényesei között vannak olyanok, akik rendelkeznek kriptopénzekkel az felveti annak a gyanúját, hogy személyes haszonszerzés céljából visszaéltek pozíciójukkal és ezért a törvény előtt kell felelniük.”

Hogy ez mekkora marhaság azt szinte azonnal átlátja az, aki kellően tájékozott. Ugyanis akinek van  valamilyen kriptopénze, az éppen abban érdekelt, hogy új balekok hozzák a pénzüket, és emelkedjen az árfolyam. Ehhez pedig reklámozni  kell és nem betiltani a reklámokat. 

Ha rajtam múlna, én korlátozás nélkül fogadnám azokat, akik a  kriptopénzek érdekében hirdetést akarnak feladni. 
Mindjárt fel is jelenteném őket csalásért. 

https://kriptoakademia.com/2018/03/29/7565?utm_medium=site&utm_source=hirstart

A bejegyzés trackback címe:

https://hirszerzos-bankar.blog.hu/api/trackback/id/tr3613799426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása