Én, a bankár...

Folytatják a "fiúk" megfigyelésemet

2019. május 25. - bankvezér

Ez a poszt ahhoz az  előző háromhoz csatlakozik, ahol  azt vélelmeztem, hogy  valakik megfigyeltetnek engem. 
Azóta újabb jelek bizonyítják, hogy folytatják a megfigyelésemet. 
Röviden a lényeg.
Ezen a héten, hétfőn felhívott az az ismerősöm, aki korábban is felhívott már kényes időpontokban. (Nyilván ő az egyik rám állított személy.) 
Azt mondta, azért hív, mert másolatot szeretne kérni egy korábbi ügy  dokumentációjáról.
Megállapodtunk, hogy másnap, (kedden) délelőtt eljön a másolatért, de mielőtt jön, felhív. 
Azonban nem hívott és nem is jött sem kedden, sem szerdán. Majd  csütörtökön előzetes telefonhívás nélkül beállított.
10 óra előtt pár perccel furgonjával megállt a házam előtt, és felhívott.
Az időpontnak jelentősége van, mert éppen aznap 10 órakor kezdődött a Kúria előtti devizás  demonstráció, és média-tájékoztató, ahol (nem először) politikusok is felszólaltak. 
Azt gondolom, a  megfigyelésemre utasítást adó "fiúk" azért küldték a nyakamra az ismerőst,  mert bemérték a mobilomat, (ami otthon volt) és nem hitték el, hogy én is ott vagyok, ahol a mobilom.
Szerintük nekem a tüntetésen kellett volna lennem.
De a nyomon követhető mobilom  nem ment sehová, - most akkor én sem mentem, vagy csak a mobilomat nem vittem?  Hogy ekkora trehányságot , -  otthon felejtettem, - vagy ekkora ravaszságot, - szándékosan nem vittem, -  néztek ki belőlem, nekem mindegy. 
Ami lényeges, hogy  megint délibábra vetődtek a "fiúk", mert nem csak a tüntetésre nem mentem, de sehová sem mentem, - otthon voltam. 
Gondolom, nem olvasták az előző posztomat, ahol mindenki által érthetően leírtam, hogy itt nem volt, nincs és nem is lesz mit megfigyelni, kutakodni. 
De érdekes módon a Kúria előtti tüntetés ideje alatt  (különösen délelőtt 10 óra körül) sokkal több olvasója volt a blogomnak, mint máskor. Hátha  mégis vették az üzenetemet, - ha késve is... 

Gulyás Márton: Rablópártok - avagy a "nagy" leleplezés

Gulyás Mártonnak (jelképesen mondva) sikerült elkapnia a kiflitolvajokat.
Azonban azzal, aki kamionnal lopja az üzlet áruját, azzal nem foglalkozik.
Helyes dolog leleplezni a kiflilopást, de lássuk be, nem ők fogják csődbe vinni a boltot, hanem a kamionos tolvajok.
Ugyanígy súlyos tévedés azt állítani, hogy a kamupártok (kiflitolvajok) által elvitt szavazatok miatt veszített  szavazatokat és képviselői helyeket a mostani ellenzék!
Mert azok, akik 2018 tavaszán a mostani ellenzékre akartak szavazni, azok arra szavaztak, akik a kormánypártokra, azok arra, akik meg egyikre sem akartak, azok szavaztak a kamupártokra és ezzel sem az ellenzéket, sem a kormánypártot nem erősítették .
Talán ha az ellenzéki pártok nem hazugokból, aljasokból és hülyékből állna,  - akik még egymással is harcban állnak, - akkor több szavazatot vittek volna el a kormánypárttól. 
Nem bonyolult ez, kár lenne valami konteot belekeverni. 
A rablópártok által több év alatt megszerzett 2,6 milliárd forintot a nemzet strómanja (Mészáros L.)  6-7 nap alatt keresi meg. 
Ki kell mondanom, hogy sajnos ez a videó az  aránytévesztés kiváló példája. Lássuk be, a partizán elefántra vadászott , de csak verebeket lőtt. 


Vásárolj-e államkötvény? Miért baj a sok készpénz?

Jó pár napja  ezt a kis üzenetet kaptam :
"Várom a posztot tőled, hogy szerinted mennyire biztonságos államkötvénybe fektetni egy egyszerű polgárnak a megtakarított kis pénzecskéjét?
Számolhat azzal, hogy úgy jár ezzel is,mint a magánnyugdíjpénztárral? Valami új trükk ez a kormánytól, hogy megkopassza a lakosságot? Mindig az a bajuk, hogy túl sok a készpénz a lakosság körében. Ha elszedik és elégetik, akkor a probléma meg lesz oldva. :)
Te mit gondolsz erről? Tényleg érdekelne a véleményed."

A válaszom.
Korábban többször elmondtam már, hogy a pénzedet csak olyanra  bízd rá, akinél (aminél) erősebb vagy!
A magyar államnál nem vagy erősebb, - a mostani állam ráadásul kifejezetten gonosz veled szemben. 
Megszegi a meglévő törvényeket és újakat hoz veled szemben, ha az az érdeke. 
 Nem véletlen, hogy saját polgárainak kínálja a magyar állam, az állampapírokat, -  ugyanis a saját polgárait úgy veri át, ahogy akarja, külföldi befektetők átverésének következménye lehet. 
A magyar államot vezető csirkefogók  nyilván ismerik Japán példáját, ahol már 200 % fölötti a GDP-hez viszonyított  államadósság mértéke, ez mégsem okoz gondot, sem  a japán államnak, sem polgárainak. (A japán polgárok pénzügyekben tudatlanok.) 
A japán minta  alapján a magyar államnak még vagy  120 %-nyi tartaléka van az adósságnövekedés terén. 
Most, a  12 hónapos forint BUBOR 0,46 % ( azaz mindössze évi 0,46 % kamatért ad forintkölcsönt egyik bank a másiknak) ugyanakkor az újonnan bevezetendő állampapír kamata már a legelső évben is 3,5 %. 
Tehát felvirradt a Matolcsyval barátságban lévő kereskedelmi bankok nagy napja!
Ugyanis, nincs más dolguk, mint találni néhány megbízható strómant, és azokon keresztül  a mindössze 0,46 % költséget jelentő forrásból 3,5 % kamatot hozó állami garanciás állampapírt venni. 
Ismerve Matolcsy elvi hozzáállását,  én az államadósság tiltott jegybanki finanszírozására  gondolok. Mert a  sok kibocsátott jegybanki pénz miatt ilyen alacsony a BUBOR értéke. Így a kereskedelmi bankok strómanjainak államkötvény-vásárlásai mögött valójában  az MNB áll.  
Az MNB  nagyjából az amerikai Fed példáját követi, de ezt igyekszik titkolni. 
Ezért az az MNB által terjesztett  fedőtörténet, hogy az államkötvényeket a lakosság, a nála kint lévő készpénzből vásárolja. 
Hogy az államkötvények hozama végül hová, kihez kerüljön, azt az MNB határozza meg, hátsó, kerülő utakon. 
Most nézzük meg, hogy mi történik akkor, ha egy magyar természetes személy valóban csak a saját pénzéért vásárol államkötvényt.  Tekintve, hogy az infláció valójában lényegesen nagyobb, mint amit a kormány elismer, így a befektetett pénz reálértéke folyamatosan csökken. Különösen érvényes ez, ha valaki lakásra gyűjti a pénzét. 
A kormánynak nem érdeke az infláció, de a tevékenysége és az általa folytatott gazdaságpolitika erősíti az inflációt. 
Tehát ha egy természetes személy valós megtakarításait államkötvénybe fekteti, az számára nem jó üzlet. 
És végül, hogy miért nem szereti az MNB a sok készpénzt? Azért, mert a készpénzforgalmat nem tudja úgy  ellenőrizni, és a kereskedelmi bankokon keresztül adóztatni, mint az elektronikus utalásokat. 

https://hvg.hu/enesacegem/20190408_Itt_vannak_a_reszletek_a_Nemzeti_Kotvenyrol
https://profitline.hu/bubor/ertek/12-honapos-bubor-erteke 
https://mfor.hu/cikkek/makro/peldatlan-kiserlet-zajlik-magyarorszagon--a-monetaris-politika-kettossege-.html
https://mfor.hu/cikkek/befektetes/mar-az-indulaskor-leket-kaphat-a-nemzeti-kotveny.html

 

A tulajdonosát eláruló mobiltelefon

Ez a poszt a "Soros kapcsolás" című poszt folytatása. 
A mobiltelefon nemcsak hasznos, hanem sok esetben  kifejezetten káros, mert elárulja tulajdonosát. A mobil lehallgatható, és földrajzi helyzete is bemérhető. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg, 2017 elején, amikor elmentem egy Wellmann György ellen szervezett  tüntetésre a Kúria épülete elé. 
A Bajcsy-Zsilinszky út felől mentem. Alighogy rátértem a Markó utcára (talán 30 métert mehettem még csak) csörgött a mobilom. Egy üzleti ismerősöm keresett, és izgatottan az iránt érdeklődött, hogy tartom-e magam a megállapodásunkhoz. Az időzítés  különös volt, mert semmi sem történt már jó pár hete, így nem volt rá oka, hogy hívjon. Megnyugtattam, de   hívásától én lettem nyugtalan, -  mert egészen biztos, hogy bemérték a mobilom helyét. 
A Markó utca nem hosszú, hamar megérkeztem a Kúria elé, a tüntetésre.
200-300 résztvevő lehetett, remek volt a kihangosítás, a hangdobozok a Kúriára voltak irányítva, az épület minden utcára néző helyiségében hallhatták  a beszédeket. (Nekem úgy tűnik, hogy az  ellene irányuló tüntetés óta zavartan viselkedik Wellmann a nyilvános szereplésein.)   
A rendőrség egy videó-kamerás furgonnal mindent rögzített. 
Nem járok tüntetésekre, de  Wellmann ellen el kellett mennem.  Minden jogállamot akaró polgárnak el kellett volna mennie.
Ha most lenne, most is mennék, mert szerintem Wellmann György és Darák Péter az igazságszolgáltatás Mengele doktorai, olyan aljas, fehérgalléros bűnözők, akiknek tevékenysége  különösen veszélyes a társadalomra. 
A másik eset pár hónappal később történt. 
Az orosz-ukrán fegyveres konfliktus miatt oroszellenes tüntetés volt a VI. kerületi orosz nagykövetségi épületnél.
Aznap én a kertemben  tettem-vettem, a mobilom nem volt velem. Amikor később megnéztem, négy nemfogadott hívás volt benne, mind a négy ugyanattól az ismerősömtől, aki a Wellmann elleni tüntetésnél is felhívott. 
Szándékosan nem hívtam vissza, ha neki valami  ennyire fontos, biztos fog még hívni. De napok, sőt hetek teltek el és nem hívott. (Amikor legközelebb beszéltünk, nem neheztelt.)
Visszatérve az eredeti vonalhoz, - a szolgálatok nem nyugodtak bele, hogy négyszer is hívattak, és nem vettem fel. (Egyszer   talán  majd hozatnak egy törvényt, hogy mindenki köteles mindig magánál tartani a mobilját és köteles fogadni a hívást.) 
Az utcámban lakott egy igen magas beosztású rendőr is, aki éppen akkor igyekezett haza, mikor még a kertben voltam. Ahogy elhaladt, benézett mint aki keres valamit. Meglátott és csak a mérges arcára emlékszem, nem köszönt. 
- Hát  ezért nem vette fel a telefont, - gondolhatta. 
A megfigyelt személy (én) tehát nem ment az orosz követséghez sem tüntetni, sem ellentüntetni. 
Fiúk! Nem tudom, ki volt az a szerencsétlen  aljas, hülye, akinek a javaslatára megfigyeltetek és vélhetően most is megfigyeltek engem.
Fiúk, délibábra vetődtetek!
Még csak nem is árnyékra, mert árnyéka csak valaminek van, de itt sosem volt semmi!
És persze nem is lesz.
De ha nektek örömet okoz a leskelődés, hát leskelődjetek, csak  ne lepleződjetek le, mert az már zavaró.
És azt már nem szeretem, ha  zavarnak.
Szóval, ha észrevétlenül, zavarás nélkül lesitek a velem kapcsolatos  semmit, akkor azt eltűröm, de ne a nép pénzét költsétek erre a hobbitokra, hanem a saját fizetésetekből áldozzatok rá! 


https://24.hu/belfold/2017/04/24/zenes-tuntetes-indult-az-orosz-nagykovetseg-elott/

Soros kapcsolat

 

 Ez a poszt, a  "Lehetőséget adok másoknak, hogy ingyen kivizsgáltassák magukat " című poszt folytatása. 
Ahogy az előző posztban  írtam, nem  mentem el a (szerintem  csapda) kivizsgálásra. 
Több mint 10 évvel ezelőtt egyszer már "helybe mentem a pofonért". A hétköznapi életét élő ember nem is gondolja,  hogy a pártpolitikusok mennyire rátelepszenek a titkosszolgálatokra. Pedig ahány párt volt már kormányon, mind a saját embereit ültette a szolgálatok főnöki székeibe,  és nagyon aktívan saját céljaikra használták a szolgálatokat.  Amikor az adott párt kikerült a hatalomból,  a szolgálatoknál ott maradtak lapuló ügynökei. 
A lapuló ügynökökkel Gyurcsánynak is meggyűlt a baja, mindenki emlékszik még arra, hogy hazugságvizsgálatnak vetette alá az egyik szolgálat embereit. 
Hogy a hatalmon lévő politikusok mennyire aktívan használják a szolgálatokat, arra a velem megtörtént esetet mondom el.
1999-ben. a Horn-kormány bukása után az MSZP vezető politikusai a "szólítsuk meg a választókat" akció keretében telefonos fogadó órákat tartottak. Egy ilyenre betelefonáltam egy bizonyos M. Gyula nevű politikusnak, aki az MSZP budapesti elnöke, majd több mint 10 év múlva országos elnöke is volt. A bíróságok gyalázatos, tisztességtelen, ítéletei miatt szóltam. Én is károsultja voltam egy ilyen ítéletnek. 
Akkor meg sem fordult a fejemben, hogy  M. Gyula ezt provokációnak fogja értelmezni.
( Egyébként 2010 után ő maga a saját bőrén is megtapasztalhatta azt, amiről  még 1999-ben beszéltem neki. Azt gondolom, csontig be kellett nyalnia egy valagba ahhoz, hogy a Kopaszi-gát ügyében ne  börtönbüntetésre ítéljék, hanem felmentsék.)
Na de visszatérve az eredeti vonalhoz, - néhány évvel később közeli kapcsolatba kerültem egy  nővel, akinek a barátnője ötödik kerékként időnként hozzánk csatlakozott .  Ez a barátnő egy rendőrtiszt elvált felesége volt.  2007-ben március 15-én   szép idő volt,  a barátnő azt javasolta, hogy menjünk a Petőfi szoborhoz, ahol ünnepség lesz. Én, a partnerem és  a barátnője álltunk a laza tömegben és vártuk a kezdést. A barátnő azt mondta, hogy neki kis dolga akadt, de mindjárt visszajön. 
Mintegy tíz perc után olyan érzésem támadt, mint akit néznek. Hátra fordultam, és jól tettem, mert  egy bizonytalan identitású alak  nem törődve, hogy mindenki látja, vigyorogva matatott a sarkamnál. Nem tudom, hogy mit volt a célja. (Így utólag azt hiszem, talán a két lábamat akarta összekötni, hogy elessek, amikor lépni akarok.)
Az alak gyorsan elkotródott, majd 2-3 perc múlva a tömegen át pontosan felénk tartott M. Gyula politikus. Mintegy két méter közel jött, haragosan ránk köszönt és a nevét mondta, majd ment tovább. Visszaköszöntem fapofával. Azért fapofával, mert nyolc  év telt már el az eredménytelen  telefonbeszélgetés óta. 
A partnerem barátnője ezután került bennünket. Utólag teljesen világos, hogy az ő közreműködésével szervezte meg a szolgálat ezt a "találkozást". De én akkor még ezen a téren naiv  ember voltam és fel sem fogtam, hogy valójában mi történt, - hogy helybe mentem a pofonért.
Csak sokkal később jöttem rá, amikor gondolkodásra késztetett az,  hogy  más furcsaságokat is tapasztaltam. 
Tény, hogy egyes magyar politikusoknak akkora üldözési mániájuk van, hogy ha utaznak valahová, pótkocsis kamion viszi utánuk. 
Tehát okulva a korábbi történésekből, már nem mentem az állítólagos kivizsgálásra. 
De ezzel azt értem el, hogy akkor jöttek "ŐK". 
Még tavaly karácsony közeledtével  megjelent két fazon az idős édesanyámnál, akik a postással együtt nyomultak be a társasház egyébként zárt kapuján. Azt állították, hogy egy TV-től vannak, és mindenképpen szeretnék felvenni azt, amikor a postás átadja édesanyámnak a nyugdíját. Fel is vették és aztán rendben elmentek. 
 Ugyanakkor éjszaka,  valaki megrongálta az internet hálózatot, konkrétan kitéphette az én internet vezetékemet. 
Bár a javítást  kint az utcán, az oszlopon kellett elvégezni,   de a  szolgáltató emberei mindenképpen be akartak jönni hozzám. Ezt úgy érték el, hogy addig nem javították meg az utcai vezetéket, amíg nem jöhettek be. 
Mit akartak? Szerintem "Soros kapcsolatot" kerestek, -  képeket , esetleg  szobrokat is. Bármit, amibe bele lehet kötni. 
Az édesanyám nyugdíjátvételét miért videózták? Bizonyítékként szolgálhat, amint Soros embere átadja a "vesztegetési pénzt". A Fidesz szolgálata mindenre képes. ( Tegnap olvastam, hogy Simicska Lajos a G-nap után beszerzett két sugárzás-mérőt, mert  utálja a polóniumos teát.) 
Végül  a tízpontos kérdés, hogy mivel lehet felkelteni a szolgálat kíváncsiságát... 
Nekem most vélhetően azzal sikerült, hogy valahol megírtam, szerintem a 2008-2009 közötti cigány-gyilkosságok kitervelői, felbujtói,  a büntetést elkerülve, a Fidesz TV-iben meghívott szakértőként szerepelgetnek. 
 

Lehetőséget adok másoknak, hogy ingyen kivizsgáltassák magukat

Kaptam a mobilomra egy nem várt hívást. Egy nagyon határozott, szinte már parancsoló női hang arra próbált rávenni, hogy kérjek időpontot egészségügyi állapot kivizsgálásra. 
Ezt a kivizsgálást  egy magáncég végzi a VI. kerületben és az 50 perces  kivizsgálás  most teljesen ingyenes az uniós támogatásnak köszönhetően. 
Én azért ilyen szempontból már "öreg róka" vagyok, pontosan tudom, semmi sincs ingyen, még az egérfogóban lévő sajt sem.
Szóval igen hamar gyanút fogtam, és több kérdést is feltettem. 

- A vizsgálat nincs összekapcsolva  termékbemutatóval? 
- Nem, ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. 
- Ez nem olyan vizsgálat, ahol az emberre rámondják, hogy rákos, valójában persze nem? De a hamis rákdiagnózis hatására szélesre nyílik a pénztárcája..
- Nem, ez nem olyan. 
- Mindig gyanús, amikor felhívnak nagyon jövedelmező pénzügyi ajánlatokkal. Olyankor megkérdezem, hogy miért nekem akarja átadni a nagy üzletet  és miért nem tartja meg magának?
- Elmondom, hogy én már átestem azon a vizsgálaton, amit  önnek ajánlok. 
- Nemrég volt hír, hogy a Honvéd kórházba bekerülő sürgős betegek a folyosón több óra várakozás után ellátatlanul haltak meg. A betegekre nincs pénz, erre van?
- Az az állami egészségügy. Ez pedig magán.
 - Miért engem hívtak fel?

- A listát, amit kaptam, rajta van az ön neve is.
- Nos  milyen időpontra jelentkezik? 
- Nem jelentkezem. Lehetőséget adok másoknak, hogy kivizsgáltassák magukat. Lehet, hogy nagy lehetőséget szalasztok el, de ebben nem vagyok biztos. 
- Akkor további szép napot kívánok.
- Én is viszont. 

A telefont nem nyomtam ki, gondoltam, a hívó majd megszakítja a hívást. De nem... Hallottam a telefonban a  dohogását. Hogy ő mindent elmondott, mindent megpróbált stb...  nem magában beszélt, - a beszűrődő zajok szerint több nő között ült. 
Ha most valaki azt gondolja, hogy nekem némi paranoiám van, akkor az a válaszom, hogy cseppet sem ok nélkül. 
A következő részben az okokról  írok. 

Aktuális "vicc"

A gázszerelő felesége álmatlanul hánykolódik az ágyban. 
- Te Lőrinc! Nem lesz abból baj, hogy ilyen nyíltan, pofátlanul szétlopjuk a magyar nép vagyonát? Mi lesz ha visszajönnek a fasiszták?
- Ne nyugtalankodj drágám, a fasiszták nem jönnek vissza, mert már  itt vannak. Mi vagyunk azok!

Fasizmus definíciója : A fasizmus, a  kapitalizmusnak az a fajtája, amelyben a nemzeti tőke megtéveszti a dolgozókat,  szövetséget köt velük, így megvalósul az ellenállás nélküli kizsákmányolásuk. 

Mibe fektesd a kis megtakarításaidat?

            Még március elején egy poszt alatt azt kérte Diorella Queen nevű olvasom  :  "Írhatnál egyszer arról is,hogy milyen gond a tőkét befektetni bárhova és főleg fialtatni. "
Bő másfél hónap után  (tegnap) végre válaszoltam neki .
Ezt :  "Nos, írok egy posztot. melyben elmondom, hogy most mibe kell fektetni ."
            Valóban nehéz kérdésnek tűnik, hogy mibe fektesse az ember nehezen megtakarított kis vagyonát.
Hiszen a betéti kamat szinte nulla, a részvények túlárazottak, kevés pénzből vállalkozni nem lehet. 
Azonban az új lehetőséget maga az élet hozza elő, csak észre kell venni.
De  ehhez az kell, hogy az ember felemelje a fejét és így kilásson a napi gondok sűrűjéből. 
Ezen kívül szükség van a logikus és szabad gondolkodás képességére is!
Na, akkor csapjunk bele. 
Vannak az életben olyan dolgok, melyek előbb-utóbb bekövetkeznek, és amelyeknek a bekövetkezéséből az élelmes ember nagy nyereségre tehet szert.
Én most olyan üzletet ajánlok, melyet a törvény nem tilt, sőt,  még inkább támogatja. 
Ez a tisztán kockázati  életbiztosítás. Egy mindössze néhány ezer forintos havi  díjfizetéssel 20 millió forintos maximális kártérítést fizető életbiztosítás köthető.
Ilyen biztosítás megköthető egyszerre akár több biztosítónál is, így a káresemény bekövetkezésekor az összes érintett biztosító kifizeti a 20 milliós kártérítést. 
Nagyobb havi díjfizetéssel magasabb kártérítési plafon érhető el. 
Ha elgondolkodol, belátod, hogy nincs ennél jobb,  nagyobb profitot hozó befektetés.  Erre nem hat sem a kamatkörnyezet, sem a tőzsdei árak, sem a politika, a biztosító akkor is fizet, ha csődbe megy. (Az állam kisegíti.) 
Most erről nem mondok többet, de pár poszt múlva visszatérek rá .
             Ajánlom, hogy kezdjetek el másképpen gondolkodni a biztosítókról!
A biztosítók  nem úgy működnek, ahogyan ti azt gondoljátok!

A nagy bitcoin csalás (IV. rész)

Itt egy friss hír, ami arról szól, hogy az "Orosz, kínai és dél-koreai szervezetek közösen, pertársaságot alkotva fogják beperelni a Googlet, Facebookot és Twittert, amiért betiltották felületeiken a kriptopénzekkel kapcsolatos reklámokat."

A kriptopénzek segítségével a tájékozatlan balekokat kifosztó hiénák arra panaszkodnak, hogy a reklámok betiltása miatt nem jön elég balek akik befizetéseikkel emelnék az árfolyamokat. Márpedig a piramisépítés annál nagyobb nyereséget hoz a csalóknak, minél magasabbra épül. A másik oldalon, a piramisépítéshez pénzüket áldozóknak pedig annál nagyobb vesztességet. 
A hiénák gátlástalanul folytatják a balekok hülyítését .
Ilyen marha kijelentéseket tesznek : 

Szerintünk amennyiben kiderülne, hogy a cég döntéshozói vagy részvényesei között vannak olyanok, akik rendelkeznek kriptopénzekkel az felveti annak a gyanúját, hogy személyes haszonszerzés céljából visszaéltek pozíciójukkal és ezért a törvény előtt kell felelniük.”

Hogy ez mekkora marhaság azt szinte azonnal átlátja az, aki kellően tájékozott. Ugyanis akinek van  valamilyen kriptopénze, az éppen abban érdekelt, hogy új balekok hozzák a pénzüket, és emelkedjen az árfolyam. Ehhez pedig reklámozni  kell és nem betiltani a reklámokat. 

Ha rajtam múlna, én korlátozás nélkül fogadnám azokat, akik a  kriptopénzek érdekében hirdetést akarnak feladni. 
Mindjárt fel is jelenteném őket csalásért. 

https://kriptoakademia.com/2018/03/29/7565?utm_medium=site&utm_source=hirstart

A nagy bitcoin csalás (III. rész)

onindito_nagykep_20160215.jpg(musicfm.hu)

Szeretem a Music FM rádió által sugárzott house zenét. Ma reggel is ezt a rádiót hallgattam, amikor Bochkor Gáborék felhívtak egy bitcoin csalásban "utazó" szélhámost. 
Mostanra teljesen biztos vagyok benne, hogy az adásnak ez a része burkolt reklám volt, mert a műsorvezetők buta kérdéseket tettek fel a szélhámosnak, és szabadon engedték, hogy durva hazugságokat terjesszen az éteren keresztül.  
Például olyanokat, hogy a bitcoin nem piramisjáték.
Ezzel szemben az a valóság, hogy piramisjáték, mert az égvilágon semmi érték nem állítódik elő, csak a folyamatos új befizetések  növelik a virtuális érme árát. Ráadásul  a befizetők betett pénzét csökkenti az  értelmetlenül dolgoztatott számítógépek (bitcoin bányászat) által felhasznált áramra fizetett díjak. 
A szélhámos másik állítása  szerint a bitcoin rendszerbe befizetők azért hisznek a bitcoinban, mert a felhasznált számítógépes program biztonságot nyújt. 
Na ezt a buta hazugságot (mellébeszélést)   annak mondja ez a csaló, aki 17 ezer dolláros ár felett fizette be a pénzét a rendszerbe, és pár nap alatt elvesztette a befizetett pénzének mintegy 40 százalékát. (Most éppen 10400 dollár az aktuális ár.) 
A szélhámos folyamatosan öntötte a hazugságokat, de  stúdióban nem volt senki, aki ezt cáfolni próbálta volna. 
Bochkor Gábor, István Dániel!  Mihez asszisztáltatok??? 
Egy bűnöző felhasználhatja a rádiótok hitelességét arra, hogy vétlen embereket megtévesszen és kicsalja megtakarításaikat!
"89,5 Music FM összehoz minket!" - szlogen új jelentést kap? Összehozza a szélhámost a leendő károsultakkal? 
Kína és Dél-Korea betiltása után egyre nagyobb a valószínűsége, a bitcoin végleges bedőlésének. Várható, hogy más országok is betiltják, - nagyon helyesen. 
Aki most agitál a bitcoin mellett, az olyan, mint aki  utasokat szervez a Titanic első  (egyben utolsó) útjára.